Βιογραφικό Σημείωμα

Αποφοίτησα απο την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 2006. Κατόπιν, ασχολήθηκα με την έρευνα πάνω στην αθηροσκλήρωση και την στεφανιαία νόσο, στα πλαίσια της Διδακτορικής μου διατριβής στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης. Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών δημοσίευσα επιστημονικά άρθρα και έλαβα μέρος σε Πανελληνία και Διεθνή συνέδρια.

Ξεκίνησα την εξειδίκευσή μου στην Καρδιολογία στο Γεν. Νοσοκομείο Άργους το 2009, απ΄όπου πηρα σημαντικά γνωστικά, πνευματικά και ψυχικά εφόδια που με προετοίμασαν για το μεγάλο σχολείο του Γεν. Νοσοκομείου της Αθήνας, «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ», όπου συνέχισα και ολοκλήρωσα, το 2018, την ειδικότητα της Καρδιολογίας. Σε όλη τη διάρκεια της εκπαίδευσής μου είχα την τύχη να μαθητεύσω δίπλα σε αξιόλογους δασκάλους και να έρθω σε επαφή με τον πλούτο της επιστημονικής γνώσης που μου προσέφεραν Συνέδρια, Ημερίδες, Επιστημονικές εκδηλώσεις στα οποία έλαβα μέρος, είτε ως επισκέπτης, είτε ως εισηγήτρια.

Παράλληλα συμμετείχα σε Εκπαιδευτικά προγράμματα πάνω στις κλινικές μελέτες (Courses on clinical trials. Cambridge University Hospitals/Unit of Applied Statistical Methodology and Data Analysis, Department of Hygiene, Epidemiology and Medical Statistics, Athens University Medical School) και την Καρδιαγγειακή Νόσο (CBCS/ ESC Summer school on Cardiovascular Sciences- “From Basic Mechanisms to Clinical Application”). Τέλος, το 2022 έλαβα την πιστοποίηση παρακολούθησης του μετεκπαιδευτικού προγράμματος: “2ο Καρδιομεταβολικό Σχολείο METROPOLITAN HOSPITAL”, σε συνεργασία με την Α’ πανεπιστημιακή κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών και του Πανεπιστημίου της Σορβόννης.

Ως ειδικός καρδιολόγος, εργάστηκα για 2,5 χρόνια στο Καρδιολογικό τμήμα της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών, ενώ παράλληλα παρείχα υπηρεσίες και στο θυγατρικό της κλινικής, Κεντρικό Πολυϊατρείο Σαντορίνης. Από το 2021 εώς το 2023 ήμουν Υπεύθυνη καρδιολογικού τμήματος Ιατρόπολις, στο υποκατάστημα Βασ. Σοφίας.
Ταυτόχρονα, από το 2019 έχω τη χαρά να διατηρώ το Ιδιωτικό μου ιατρείο στο κέντρο της Αθήνας όπου δέχομαι, γνωρίζω και παρακολουθώ τους ασθενείς μου. Έχοντας δομήσει ένα χώρο φιλόξενο και ζεστό, παρέχω τις ιατρικές μου υπηρεσίες με πρωταρχικό στόχο την Πρόληψη της Καρδιαγγειακής Νόσου, τη βελτιστοποίηση του τρόπου ζωής των καρδιαγγειακών ασθενών και την συνολική επαφή με τους ανθρώπους!